В процесі лабораторного контролю пива та газованих напоїв важливим етапом є дегазація (або як її ще називають – декарбонізація) готового продукту. Необхідна вона для того, щоб забезпечити коректне вимірювання параметрів, чутливих до наявності розчиненого CO2, наприклад визначення вмісті алкоголю, цукру чи кольору.
Від лабораторії до лабораторії цей процес реалізується по різному: хтось використовує ультразвук, хтось механічне виділення в процесі перемішування. Проте, незалежно від методу декарбонізації напоїв, ключовими параметрами залишаються час дегазації та залишковий рівень розчиненого вуглекислого газу (який не буде впливати на результати вимірювання).
З метою досягти найкращих показників продуктивності роботи, компанія AT2E розробила новітній та ефективний дегазатор AD-1. Завдяки поєднанню механічного виділення СО2 з напою та вакуумної розрідження та відведення газі, система гарантовано забезпечують високу продуктивність та швидкість підготовки зразків газованих напоїв або пива.
Будучи вірним своїм традиціям, надійності та довговічності обладнання AT2E виділено важливе місце. Дегазатор AD-1, на 100% відповідаючи принципам компанії, має захисне виконання з нержавіючою сталі, надійну електроніку, високопродуктивну мішалку та простий інтерфейс керування та підготовки.
Серед ключових переваг використання дегазатора AD-1 варто виділити:
- Мінімальний час дегазації
- Простота у використанні
- Мінімум операцій в процесі підготовки
- Надійна конструкція
- Зйомна чаша для зразків
Ми будемо раді надати додаткову інформацію або допомогти в виборі рішення для контролю якості Вашої продукції!