Концентрація
Діапазон вимірювання: Точність: Одиниці вимірювання: Час вимірювання: |
0…20 Brix +/-0.02 Brix Brix 1 с. |
CO2
Діапазон вимірювання: Повторюваність: Одиниці вимірювання: Час вимірювання: |
0…6 v/v (0…12 г/л) +/- 0.025 v/v (+/- 0.05 г/л) v/v, г/л 1.8 с. |
Температура продукту: | -5…+35°C |
Тиск в лінії: | Макс. 10 бар при 20 °C
Макс. 8 бар при 105 °C Спеціальне виконання: Макс. 15 бар при 100 °C |
Електроживлення: | AC 100В…260В ±10% 50…60Гц, 150ВА
DC 24В ±10%, 10А макс. |
Інтерфейс: | RS485 для зєднання з M8, MP01/02
Profibus DP, MODBUS/TCP, ETHERNET/IP, PROFINET |
Монтаж: | Varivent тип N |
Виконання: | IP67 відповідно до EN60529 |
Ін-лайн аналізатор напоїв IB07
Аналізатор напоїв IB07 виробництва Maselli — це 100% ін-лайн система, здатна точно вимірювати Bx і CO2 газованого напою, включаючи соки з м’якоттю, енергетичні напої та мінеральну воду. Принцип вимірювання базується на оптичних методах: рефрактометричний детектор для вимірювання Bx та інфрачервоний датчик ATR для вимірювання CO2. Обидва аналізатори не мають дрейфу в часі, тому аналізатор Maselli IB07 працює як «чорний ящик», який не потребує жодних додаткових налаштувань для вимірювання: після початкової конфігурації під час запуску оператору не потрібно додатково проводити спеціальні операції . Maselli IB07 може постачатися в 3 різних конфігураціях: тільки Bx, тільки CO2 або комбінація Bx+CO2. В кожному з цих варіантів виконання необхідний всього один окремий фітинг Varivent. Завдяки конструкції та методам вимірювання обладнання практично не потребує обслуговування, що кардинально знижує витрати на експлуатацію.
Ключові особливості:
- Оптичний метод вимірювання
- Вимірювання CO2 та Brix
- 100% пряма інтеграція в виробничу лінію
- Без додаткового налаштування
- Без обслуговування